Beste vrienden

Eindelijk zullen sommigen denken… wel ik ook.

Mijn wijnhandel  ‘Wijnpassie Dentelles de Montmirail’  is geboren.

Als KBC- kantoordirecteur waren mijn dagen zeer goed gevuld.  Wijnkennis en –proeven was een passionele hobby waaraan ik mijn beperkte vrije tijd spendeerde.

Maar dan is er dat pensioen.  Er kwam een zee van vrije tijd op mij af, maar gelijktijdig kwam vrij snel dat gevoel van economische nutteloosheid opzetten (waar ik voor gevreesd had). Een doel, een target om voor te gaan, waar ik mijn ziel kan inleggen.  Dat had ik nodig !

De plannen moesten even rijpen.  Je weet wel die W’s (wie-wat-waar-wanneer), die moesten allemaal een antwoord krijgen.

WIE
Ik gooi mijn ganse wijnpassie en energie in de strijd.

WAT
–  Wijnen uit mijn franse lievelingsregio’s, met mijn firmanaam als absolute favoriet. Alleen kwaliteitsvolle wijndomeinen die ook in mijn privékelder liggen komen in het gamma.
–  Principe van eerst kunnen proeven, dan pas kopen (geen kat in de zak). Mijn deskundige toelichting  zal jullie persoonlijke smaak begeleiden bij je keuze.
–  Maatwerk voor kleinschalige workshops wijnproeven (incentives, verenigingen) en vrienden- of familietastings.

WAAR & WANNEER
Maandelijkse proefweekends met een 5-tal open wijnen. De  morningtastings  gaan telkens door op zaterdag en zondag van 10.00h – 12.00h bij mij thuis.  Wijnen kunnen onmiddellijk gekocht en meegenomen worden.

Daarbuiten…. Op afspraak kan (bijna) alles, tel. 0475/545 160.

Communicatie gebeurt via een maandelijks nieuwsbrief per e-mail, met de aankondiging van de wijnen die te proeven zijn. Een kleine website is in de maak waarop je de volledige prijslijst kan vinden.  Facebook wordt ingeschakeld.

Het gamma is nog beperkt in de aanvangsfase maar zal geleidelijk wel uitbreiden.  Het opzet is wel om kleinschalig te blijven … een niche in de zee van wijnen op deze aardbol.